Loading Events

Back to all Events

  • This event has passed.

HAVLUNSJ: GCE Ocean Technology

February 18 at 11:3012:30

Event Navigation

Vi inviterer til HAVlunsj der vi blant annet får høre siste nytt om Deep Purple; det grønne hydrogen offshore energisystemet fra Marit Mork hos TechnipFMC.

Under lunsjen får vi presentert spennende nyheter fra Deep Purple prosjektet, som ledes av TechnipFMC. Videre vil CCB Subsea fortelle oss om bærekraftige forretningsmodeller om deling og gjenbruk.

Om presentasjonene

“Deep Purple” -prosjektet bruker elektrisitet fra havvindturbiner til å lage grønn hydrogen, som deretter lagres på havbunnen. Dette hydrogenet kan deretter gjøres om til strøm når det er behov for det. Det kan også tas tilbake til overflaten og brukes til å drifte skip, lastebiler eller industrianlegg.

CCB Subsea har jobbet strategisk med bærekraftige forretningsmodeller hvor gjenbruk og deling er sentrale elementer.

Program

11:30 Status Deep Purple, Marit Mork, TechnipFMC
12:00 Bærekraftige forretningsmodeller, Cecilie Sælen, CCB Subsea
12:30 Slutt

Deltakelse og kostnad

HAVlunsjen er gratis og åpen for alle. Lenke for å koble seg på webinaret vil bli tilsendt pr. e-post kort tid før arrangementet starter.

Meir info/påmelding!

HAVlunsj er ein serie med lunsjmøter i regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood, NCE Maritime CleanTech og Marineholmen. Arrangementet er ein uformell møteplass for havnæringane, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. Alle som ynskjer å delta er velkommen.

Details

Date:
February 18
Time:
11:30–12:30
Event Categories:
,