Loading Events

Back to all Events

  • This event has passed.

HAVLUNSJ: VIS

May 28 at 11:3012:30

Event Navigation

Vi inviterer til HAVlunsj med HATCH og Ocean Innovation Catapult Center 
Tid: Torsdag 28. Mai fra kl 11:30 – 12:15

Webinar via lenke

HAVlunsj er en viktig møteplass og en informasjonskanal for havnæringene! Det akter vi å fortsette med til tross for at vi ikke kan møtes fysisk!
Vi gjennomførte forrige HAVlunsj digitalt og det gikk fint! Vi gjør det samme denne gangen, og dere må melde dere på slik at vi kan sende dere lenke til TEAMS webinaret.

Påmelding her: https://hha017949.typeform.com/to/X54yFY

HATCH
På denne HAVlunsjen vil dere få en oppdatering fra HATCH Blue – The world’s first sustainable aquaculture accelerator program. Her vil dere få høre fra forholdsvis nyansatt leder på Bergenskontoret, Tanja Hoel, som tidligere har ledet sjømatklyngen. Vi er glade over at Tanja nå vender tilbake tilbake til Marineholmen for å utvikle en verdensledende aksellerator innen havbruk! Her vil dere få høre mer om planene for en viktig satsningen for regionen vår!

OINC
Det skjer mye spennende på Marineholmen, og en annen ting er Ocean Innovation Norwegian Catapult Centre som stadig utvikler og tiltrekker seg nye medlemmer og brukere. Vi får en oppdatering fra havkatapulten og dere vil få mer innblikk i hvordan ditt selskap kan dra nytte av både kompetansen, maskiner og utstyr som finnes tilgjengelig for medlemmer her!

Det er også mulig at dere vil få en rask digital omvisning av Marineholmen RASLab! Stay Tune!
Påmelding her: https://hha017949.typeform.com/to/X54yFY

HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation Cluster, Marineholmen og NCE Maritime CleanTech. HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. HAVlunsj blir arrangert nest siste torsdag i måneden.

Details

Date:
May 28
Time:
11:30–12:30
Event Category:

Venue

VilVite
Thormølens gate 51
Bergen, Norway
+ Google Map