Loading Events

Back to all Events

  • This event has passed.

Merkevarebygging i havnæringene

February 20 at 08:0011:30

Event Navigation

Innovasjon Norge har laget en verktøykasse for merkevarebygging i havnæringene. Filmer, bannere, bilder og annet kan fritt benyttes. I samarbeid med havklyngene i Bergen inviterer vi bedrifter, designere og næringsaktører til demo av verktøyene og en introduksjon til Norges havstrategi og merkevarebygging.

Vi ønsker å treffe bedrifter i havnæringene med et internasjonalt vekstpotensial som kan dra nytte av en sterk nasjonal merkevare. Merkevaren Norge skal bidra til at norske løsninger blir foretrukket i den internasjonale konkurransen. Du vil på seminaret få bedre innsikt i hvordan din bedrift kan skape økt konkurransekraft gjennom merkevarebygging (nei, du trenger ikke ansette en egen person).

Havnæringenes internasjonale konkurransekraft styrkes gjennom å bygge Norge som merkevare. Sammen skal vi skape historien om Norge som pioner innen havrommet. Arbeidet skal bidra til å bygge en helhetlig profil for havnæringene – energi, maritim, marin og nye fremvoksende næringer.

Frokost fra kl: 08:00.
Program fra kl. 08:30 – 11:15:

• Velkommen v/Gøril E Selvik, internasjonaliseringsrådgiver IN Vestland
• Merkevarebygging, hva og hvorfor? v/Torunn Stangervåg, innovasjonsrådgiver IN Vestland
• Hvordan lykkes i et internasjonalt marked? v/kunde
• Haltenbanken reklame- og designbyrå gir effektive eksempler
• Merkevaren Norge og ny nasjonal havposisjonering og -strategi. Hvordan kan din bedrift benytte verktøykassen? v/Oscar Kipperberg, spesialrådgiver Brand Norway Innovasjon Norge
• Hvordan komme i gang, og hva kan Innovasjon Norge hjelpe deg med?  v/Torunn Stangervåg, innovasjonsrådgiver IN Vestland

Se verktøykassen her: Merkevaren Norge – www.brandnorway.no

(registrer gjerne din virksomhet her)
The Explorer – www.theexplorer.no

Velkommen!

Details

Date:
February 20
Time:
08:00–11:30
Event Category:

Venue

Media City Bergen
Lars Hillesgate 30
Bergen, 5008 Norway
+ Google Map