NCE Maritime CleanTech inviterer klyngedeltakarar til å delta på “Norway-Asia Business Summit” i Shanghai 31.10-2.11. Dette er den viktigaste møtestaden for norske og asiatiske næringsleiarar.

Norsk maritim miljøteknologi er banebrytande, og verda over er det stort potensiale for nye løysingar. Ikkje minst i folkerike land med mykje sjøtransport, som Kina.

På årets toppmøte for norske næringsaktørar med interesser i Kina og Asia, er nye maritime løysingar i fokus. NCE Maritime CleanTech skal ha ansvar for ein eigen sesjon i programmet på toppmøtet med tittelen: “Smart & Green Short Sea Shipping”.

Er bedrifta di interessert i å delta her? Meld di interesse raskt: . Me ønsker òg tips om viktige potensielle samarbeidspartnarar i Asia. Her vil det bli sendt offisielle invitasjonar frå Norwegian Business Association og ambassadar i Asia for å sikra at nøkkelaktørar er på plass i Shanghai.

Det blir lagt opp til at det kan haldast korte bedriftspresentasjonar i eige område på konferansen.

Hugs! Søk visum i god tid: online-registrering.

Global Growth-program 4.-7.11
Etter at den store konferansen er ferdig i Shanghai legg Innovasjon Norge og NCE Maritime CleanTech opp til Global Growth-program for bedrifter som ønsker å bygga nye relasjonar til kinesiske samarbeidspartnarar. Les meir om programmet her. Her er søknadsfristen gått ut, og Innovasjon Norge har direkte kontakt med interesserte bedrifter.  dersom bedrifta di er interessert, men at de ikkje rakk søknadsfristen.